Kajakkpadling

Fra en fellestur på Smøla
Fra en fellestur på Smøla

Kajakkinteressen på Nordmøre er stor, og mange av medlemmene i KNT har dette som en viktig hobby. Ofte er det kajakkturer å finne i fellesturheftet, og mange turer har blitt skrevet om i årbøker. Det er flotte turmuligheter med kajakk i fjordene våre, og skjærgården utenfor Averøy, Kristiansund, Aure og Smøla har mye å by på.

Kajakknaustene i Dunkarsundet

KNT satte i 2005 opp kajakknaust i Dunkarsundet i Kristiansund, det ble fort fylt opp og allerede i 2008 stod naust nummer to klart. I de to naustene er det plass til i overkant av 100 kajakker. Naustene har også blitt en samlingsplass for foreningens kajakkinteresserte.

Helt siden starten har naustene vært oppfylt, men fra tid til annen kommer det en ledig plass. Om man ønsker å leie kajakkplass anbefaler vi å ta kontakt med kontoret for å bli satt på venteliste. Send en e-post med kontaktinformasjon, ledige plasser tildeles fortløpende. Det er kun medlemmer av KNT som har mulighet til å leie kajakkplass, og det er da et krav om aktivt medlemsskap for å stå på en venteliste også.


KNT Padlefolket på Facebook

Padlemiljøet i Kristiansund har sin egen facebookgruppe, vi anbefaler å bli med i denne for å få informasjon om turer og aktiviteter.

(Foto: Kjetil Wedervang Mathiesen)