Hytter

Kristiansund og Nordmøre Turistforening er blant foreningene i Norge som har flest hytter. Våre hytter ligger i, eller i tilknytning til Trollheimen/Innerdalen, Dovre/Sunndalsfjella og Fjordruta på ytre Nordmøre. Se mer informasjon om hyttene under.

Informasjon gjeldende bruk av hytter

Bruk knappene under for å finne informasjon om booking/forhåndsbestilling, låste hytter og andre relevante opplysninger for bruk av hyttene.

Våre hytter

Vi har satt opp en oversikt over våre hytter under. Dette er i hovedsak selvbetjente hytter, og informasjon om overnattingskapasitet og annet ligger under informasjonen på hver enkelt hytte.

I sommersesongen har KNT fire betjente hytter. AursjøhyttaInnerdalshyttaTodalshytta og Vangshaugen. Disse er åpen mellom St.hans og 31. august. Utenom betjent sesong, så er de åpen for selvbetjening.

Vi har også to større hytter som kan leies for grupper, disse er låst med egen nøkkel og all utleie koordineres av KNT sitt kontor i Kristiansund.

Nersetra

Nersetra er et gårdsbruk i Aure kommune. Her er det mulig å leie hovedhuset med godt kjøkken, to stuer og fire soverom. I tunet er det også et eldhus med mulighet for flere overnattingsplasser, eller til bruk for kurs og mindre selskap. På låven er det anretning, god plass til arrangement og muligheter for større selskap.

Vangshaugen

Vangshaugen er betjent turisthytte i sommerhalvåret. Det er da flotte muligheter for å arrangere selskap og annet her. Servering og middag arrangeres i samarbeid med bestyrer og her er alle rettigheter. Sesong varer fra 23. juni til 1. september. Det er også mulig å arrangere på helg i september måned.
Utenom sesong er det mulig å leie Nerstua, her er det overnattingskapasitet for 44 personer, stue, spisestue og en kjøkkenkrok med nødvendig utstyr. Spisestuen er også mulig å bruke til kurs, konferanserom.
Se mer informasjon på nettsiden: Vangshaugen


Hovedhuset på Nersetra
Hovedhuset på Nersetra
Klikk her for å skrive tekst.
Vangshaugen
Vangshaugen

NB: Kartet er ikke oppdatert og må sees på som veiledende. Overnattingskvarter Kårøyan er nedlagt.