Daglig leder

2. mai 2018 var en milepæl i Kristiansund og Nordmøre Turistforenings historie, da var første arbeidsdag for foreningens første daglige leder, Harald Oppedal.

Harald Oppedal kommer opprinnelig fra Viksdalen i Sogn og Fjordane, han flyttet til Kristiansund i 2003 og ble samboer med Målfrid Guldstein fra Tustna. De er bosatt på Frei og har 2 barn, Johannes (2005) og Mikael (2007). Både Harald og Målfrid er friluftsinteresserte og ser viktigheten av det frivillige arbeidet turistforeningen gjør. De har deltatt i Barnas Turlag i flere år, og har i de siste årene blant annet vært viktige for gjennomføringen av juleverkstedet/familiedugnaden på Nersetra i Aure.

Kjennskap til hyttene har familien fått igjennom mange turer fra barna var små, særlig ble hyttene på Fjordruta besøkt, men også Vangshaugen, Innerdalshytta og Gammelsetra med korte gangavstander har blitt brukt. Etterhvert som barna har blitt større har også muligheten for lengre turer blitt mer aktuelt, og i 2018 ble det langtur over Dovre for hele familien.

Harald har bakgrunn fra servicebransje, 10 år som selger i møbelbransjen og deretter vel 10 år som kundemottaker / ettermarkedsleder hos et lokalt bilfirma i Kristiansund. Han hadde ingen planer om å slutte der, men med mulighet for en jobb knyttet så tett opp til interessefelt var det ikke mulig å si nei.

Oppgavene i foreningen er mange og det aller meste utføres på dugnad, slik må det være for å få en slik organisasjon til å fungere. Med ansettelse av daglig leder får styreleder mer tid til disposisjon til andre oppgaver enn administrativt arbeid, noe som vil vise seg i nye prosjekter. Daglig leder vil også få jobbet tettere med markedsføring, oppfølging av komiteer og andre oppgaver som det tidligere ikke har vært mulig å bruke så mye tid på.

Kontaktinformasjon:
Navn: Harald Oppedal
Telefon: 951 54 119
E-post (jobb): turist@knt.no
E-post (privat): harald.oppedal@yahoo.no


Harald der han trives best, på tur med familien
Harald der han trives best, på tur med familien