Turhelg i Innerdalen

Turfølge samlet med utsikt over Innerdalen
Turfølge samlet med utsikt over Innerdalen

7 av turdeltakerne startet fra parkeringsplassen i Innerdalen kl 19 fredag kveld. Felles mat ble fordelt i sekkene før vi tok fatt på bakkene innover mot Innerdalshytta. Vel  framme på hytta møtte vi de to siste deltakerne, før det var felles middag som vi hadde bestilt på den betjente hytta. 

Lørdag var vi klar til avgang kl 9. Vi fulgte stien oppover Renndalen, før vi tok oss opp på Renndalskamman. Været var grått på starten av dagen, men idet vi kom oss opp på ryggen klarnet det opp, og vi ble belønnet med en fantastisk utsikt. Vi gikk videre opp på Kringlehøa, ned til Innerdalsporten og ned Innerdalen. Bratt og steinete rundt Kringlehøa, myrete og vått ned Innerdalen. Været var svart varierende - og vi var innom de fleste årstider i løpet av turen. Etter godt og vel 12 timer på tur var vi tilbake til hytta. Da smakte det svært godt med medbrakt kylling- og scampi-wok, jordbær med fløte og marsipankake. 

Utsikt over Innerdal
Utsikt over Innerdal Foto: KNT Kjetil Wedervang Mathiesen

Søndag var planen topptur til Innerdalstårnet. Vi startet turen i sol og fint vær, men etter hvert som vi gikk oppover, kom tåka sigende og det begynte å regne. Vi tok oss en matbit mens vi ventet på bedre vær, men etter en liten time ga vi opp - og startet på nedturen. Etter en kort rast ved hytta - og for noen et avkjølende elvebad - satte vi kursen nedover mot parkeringsplassen og bilene. 

Deltakere: Martin Zschoch, Trine Marie Larsen, Marta Aarnes, Arve Jørstad, Vigdis Haugen, Marit Moe Backer, Hildegunn Moe, Marit Langeland Moe.

Turleder: Kjetil Wedervang Mathiesen

Skiftende vær og flott regnbue
Skiftende vær og flott regnbue Foto: KNT Kjetil Wedervang Mathiesen