7-Fjell Frei 2018

7-fjell Frei
7-fjell Frei Foto: Knt

7-Fjell Frei ble gjennomført for første gang 10.juni 2018

KNT arrangerte for første gang turen 7-Fjell Frei og etter gjennomføringen kan vi konkludere med at dette ble en suksess. Hele 430 deltakere ble med på tur denne dagen, de fleste gikk den lengste turen over 7-fjell, men noen valgte også 4-fjells varianten. For de minste arrangerte også Barnas Turlag en fin tur. Elitespillere i Kristiansund Ballklubb kom også og ble med barna på tur, de signerte t-skjorter og var med på å gjøre dagen til en fin opplevelse.

7-fjellsturen gikk fra Prestmyra, over toppene Matlausfjellet, Breilia, Midtfjellet, Freikollen, Snipa, Lågfjellet og Sæterhaugen før retur til startsted. Hele turen var ca 21 km og 1500 høydemeter. Noen valgte å løpe turen og kom i mål på under 3 timer, men de fleste valgte turalternativet. Det var mange stolte fjes blant de som hadde gjennomført turen, og vi kunne konkludere at alle de 307 som valgte det lengste turalternativet kom i mål.

Frei fotballklubb stilte med kiosksalg, det ble servert burger, pølser, kaker og drikke til.

KNT ønsker å takke de frivillige som deltok, både medlemmer og andre turinteresserte. En stor takk også til våre sponsorer, som med sine bidrag både økonomisk og på andre måter gjorde denne dagen gjennomførbar.

Mer om turen kan leses på en av våre sponsorer sin nettside: Tidens Krav (+) - turdag har kommet for å bli

Se ellers også vår facebookside for turen: 7-Fjell Frei på Facebook

7 Fjell Frei 2018
7 Fjell Frei 2018 Foto: KNT