Bestyrer på Vangshaugen

I 20 år var bestyrer Ingunn Talgø på Vangshaugen. Nå søker vi hennes erstatter/e.
I 20 år var bestyrer Ingunn Talgø på Vangshaugen. Nå søker vi hennes erstatter/e. Foto: Roar Halten

En unik sjanse for deg som vil bli bestyrer på en turisthytte i fjellheimen.

Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT) søker nå etter nytt vertskap på Vangshaugen Turisthytte. Overtakelse av anlegget skjer etter avtale.

Dette er en gylden mulighet for et par eller en familie som ønsker å drive en virksomhet sammen i flotte historiske omgivelser. Vangshaugen er åpen i sesong mellom St. Hans og 31. august.

Vi søker deg/dere som vil gi våre hyttegjester gode opplevelser i flotte naturomgivelser, med et sterkt ønske om å videreutvikle en populær og tradisjonsrik KNT-hytte.

Som vertskap får du ta del i gjestenes glede over å ferdes i fjellet og du får en umiddelbar respons på jobben du gjør. KNT har til tillegg til Vangshaugen, tre andre betjente hytter. Du blir en del av dette kollegiet.

KNT tilbyr gode betingelser med stor grad av bestemmelse til hvordan du/dere ønsker å drive turisthytta. Den/de som blir bestyrere av Vangshaugen må etablerere et eget driftsselskap.

Vi ønsker at våre bestyrere skal:

  • Være opptatt av gjestene
  • Ha gode lederegenskaper og trives med mennesker rundt seg
  • Beherske daglig drift av tekniske anlegg på en turisthytte
  • Ha erfaring fra drift av turisthytter, reiseliv mv.
  • Ha evne og vilje til å stå på i perioder med mange gjester
  • Ha erfaring med økonomi og administrasjon 

KNT verdsetter lokal mat og god gammeldags norsk husmannskost. Fjellkosten som har vært servert på Vangshaugen har høstet lovord gjennom flere år og signaturen til turisthytta har vært den gode næringsrike maten som har vært lagd fra grunnen av.

Vangshaugen Turisthytte ligger idyllisk til ved Storvatnet i Grødalen i Sunndal kommune. Turisthytta har 64 senger fordelt på 2- og 4-sengsrom. Hytta er åpen med betjening kun om sommeren, og den er selvbetjent utenom sesong.

Les mer om Vangshaugen på UT.no og på KNT sine nettsider

Kontakt:

Daglig leder KNT, Roar Halten 950 81 118 roar@knt.no


Vangshaugen
Vangshaugen Foto: Roar Halten (KNT)

Skrevet av Roar Halten 11. januar 2022