Storskrymten

Toppen, mot Snøhetta
Toppen, mot Snøhetta

Fellestur til Storskrymten(1985 moh) 21 AugustDe som var med på denne turen, dro innover den 7 km lange turen til Grøvudalshytta lørdags kveld. Der gjennomførte vi en felles middag,og gikk gjennom planene for neste dags tur.

Vi skulle ha avmarsj kl 08.00,men klarte å komme oss avgårde 07.50.Alle var klare for å komme seg på det høyeste punktet i Lersja,oppdal og Sunndal. Det var lett regn i begynnelsen av turen,og dette fortsatte fram til vi var kommet forbi Litjvannet(1137 moh).Etter en lunsj stoppet regnet, og solen tittet fram.Her gikk vi av hovedstien og gikk i retning Salhøtjønnene.Nå gikk vi etterhvert inn i ur,og etter ca 5,5 time nådde vi toppen i fin sol ,og panoramautsikt alle veier. Her ble det tatt obligatoriske bilder ,og mat og drikke ble inntatt.

Deretter fortsatte turen tilbake i stort sett fint vær, med noe regn i slutten av turen. Vi brukte totalt 11,5 time fra start til slutt på denne ca.36 km lange turen.

Vel framme på Grøvudalshytta ble det en kort stopp, før mesteparten av gruppa tok turen ut til Hallen hvor bilene stod parkert.

Det var et variert spenn i alderen på denne gruppen fra 18-72 år, men alle gjennomførte turen på en grei måte. Takk til alle som var med på å gjøre denne turen trivelig: Tommy, Tanja, Dag, Irene, Anne Marie og Said.

Hilsen Turledere Erling og Håvard

Mot Salhøa
Mot Salhøa
Nesten nede
Nesten nede

Skrevet av Ivar Vullum 27. august 2016