Vollasetra ferdig

Glade dugnadsgutter  på siste dugnad på Vollasetra. Fra venstre Finn Nikolaissen, Hans Eivind Olsen (tilsyn sammen med Torill Gaupset), Eirik Gudmundsen og Arnt Eilertsen. Foto: Per Gaupset
Glade dugnadsgutter på siste dugnad på Vollasetra. Fra venstre Finn Nikolaissen, Hans Eivind Olsen (tilsyn sammen med Torill Gaupset), Eirik Gudmundsen og Arnt Eilertsen. Foto: Per Gaupset

UTVIDELSEN PÅ VOLLASETRA FERDIG

De to siste helgene er siste hånd blitt lagt på verket med utvidelsen på Vollasetra fra 11 til 23 senger. To års dugnadsarbeid er ferdig.

Fjøset er innredet med 4 soverom, proviantrom, vaskerom, do, bossrom og verktøyrom. Saugjerde er satt opp rundt steingardene, heller er lagt i ”atriet” og stien til fossen for vannhenting er utbedret.

Hytta er særdeles godt proviantert og klar for å motta vandrere fra Storli/Bårdsgården, fra Gammelsetra i Linndalen og fra Gjøra/Vollan (parkering ved Vollan gård).

På setertunet er det 4 bygninger; Sjelet med 2 sengeplasser, stue og kjøkken, Eldhuset med 6 sengeplasser, Øyabua med 3 sengeplasser og Fjøset med 12 sengeplasser. Det er kokeplass i Sjelet, Eldhuset og Øyabua.

Det er flotte turmuligheter i området og i Kråkvatnet eller i vatna i Grynningsdalen kan middagen sikres.

Prøv denne hytta i sommer.

Med vennlig hilsen

KNT

Eirik G.

Skrevet av Ivar Vullum 5. juni 2016