KNT sine betjente hytter åpner til St.hans

Fire betjenter hytter er åpen sommeren igjennom på Nordmøre. 

Todalshytta

Bailldager og fiske etter storlaksen. Todalshytta har mye variert å by på i sitt nærområde. Et fint utgangspunkt, der du kan kombinere overnatting med et godt måltid, for så og gå over til Innerdalshytta.

Todalshytta har allerede åpnet for overnatting og servering. Les om tilbudet til Todalshytta på www.todalshytta.no. For kontakt med bestyrer Arve Evensen, så kan du sende e-post til arve@todalshytta.no

Innerdalshytta

I Norges vakreste dal ligger Innerdalshytta nær foten av Innerdalstårnet. Turmålene er mange i Innerdalen. Norges vakreste utsikt finner du på turen til Bjøråskaret og du kan se denne storslåtte dalen fra en litt annen kant. 

Innerdalshytta åpner 24. juni. Du kan lese mer om Innerdalshytta på UT.no, og hvis du ønsker å bestille eller har noe du lurer på, så kan du sende en e-post til bestyrer Arve Husby på innerdalshytta@knt.no.

Vangshaugen

Idylliske Vangshaugen ligger ved Storvatnet i Grødalen. Maten og opplevelsen er noe helt for seg selg. Særlig kjent for sin gode "græt og bakkels". På Vangshaugen har en spent bestyrerinne Kirsti Edøy gjort alt for å forberede sin første sesong som ny husfrue på Vangshaugen. 

Vangshaugen åpner 18. juni. Du kan lese mer om Vangshaugen på UT.no, og hvis du ønsker å bestille eller har noe du lurer på, så kan du sende en e-post til bestyrerinne Kirsti Edøy på vangshaugen@knt.no.

Aursjøhytta

Den spektakulære Aursjøveien er for mange utgangspunktet til Aursjøhytta. Fjellområdene rundt hytta er minst like oppsiktsvekkende. Her vandrer villreinen og nasjonalparken er tett på. Bestyrerne Yupin og Nils Johan er klar for å ta i mot mange turister i år. På grunn av store snømengder, så åpner ikke Aursjøvegen før 15. juni, og Aursjøhytta åpner 24. juni.

Du kan lese mer om Aursjøhytta på UT.no, og hvis du ønsker å bestille eller har noe du lurer på, så kan du sende en e-post til bestyrer Nils Johan på aursjohytta@knt.no.

Selvbetjent når sommersesongen er over

De fleste av KNT sine betjente hytter går over til selvbetjent drift i høst, når betjeningen runder av sin drift. For Todalshytta så blir også årets sesong god og lang, mens Vangshaugen og Aursjøhytta har åpent til 4. september. Innerdalshytta har åpent til 31. august.

Alle hyttene åpner for arrangement eller større grupper i helgene i september. Ta kontakt med den aktuelle hytta for mer informasjon.

Skrevet av Roar Halten 24. mai 2022