KNT med rekordmange turer i 2022

KNT Fellesturheftet 2022
KNT Fellesturheftet 2022 Foto: Lars Botten/KNT

Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT) har aldri presentert så mange fellesturer som vi gjør i 2022 i årets utgave av Fellesturheftet.

I år blir det alt fra enkle bynære turer, til mer krevende turer for den mer erfarne fjellfanten. Og alt der imellom selvsagt. Fellesturheftet 2022 er utvidet med flere sider, og turtilbudet har aldri vært mer variert enn i år. Det er rundt 50 turledere som gir av sin frivillige innsats for å dra med folk på tur. 

Starter turene denne helgen 

Årets første tur er en topptur til Trolltind med KNT Fjellsport. Dette er en tur som allerede er fulltegnet med påmeldte, og turleder Sofie lover en knallopplevelse på ski. 

Søndag er det en nærtur for kristiansunderne. Turleder Jens Halten skal på KNT sin løype Havstien på søndag klokka 11. Her er det fortsatt mye ledige plasser. Dette blir et fint startskudd i det nye året, og blir det andre arrangementet av over 100 i året som kommer.  

KNT Fjellsport og Barnas Turlag gir økning i turer 

Mye av forklaringen på den store økningen i antallet turer er etableringen av KNT Fjellsport, som kommer inn med mange fellesturer for de som søker litt mer spenning. KNT Barnas Turlag er også svært aktive og har aldri hatt så mange arrangementer som i 2022. 

I flere 10-år har KNT lagt ned store ressurser på å få folk med på fellestur. Dette er et viktig bidrag for folkehelsa og vi synes det er kjekt å kunne være med å bidra til at mange for gode natur- og turopplevelser. 

På nett 

Alle turene ligger ute på KNT sine nettsider ved å trykke her.
Fellesturheftet kan også lastes ned digitalt ved å trykke her.


KNT takker sin hovedsamarbeidspartner Sparebank1 Nordmøre som er blant de som gjør fellesturene mulig.

Leder i KNT Barnas Turlag Stig Olav Zahl-Jansen og daglig leder i KNT Roar Halten.
Leder i KNT Barnas Turlag Stig Olav Zahl-Jansen og daglig leder i KNT Roar Halten. Foto: Sandra Dyrhaug
Leder i Fellesturkomiteen Håvard Johansen
Leder i Fellesturkomiteen Håvard Johansen Foto: Roar Halten

Skrevet av Roar Halten 7. januar 2022