Pudderalarm - strålende skihelg kommer

Bare taket er synlig på Steinbua på Hardbakkhytta.
Bare taket er synlig på Steinbua på Hardbakkhytta. Foto: Lars Botten

Værsyk eller bare lyst på en skitur til denne sesongen? Det er meldt knallvær i helgen, og KNT har flere fellesturer du kan bli med på.

Har du lyst på en god og lang dagstur, kan du bli med turlederne Irene og Jan Olav til tur opp til Fremre Grynningshøa på lørdag. Turen går fra Bårdsgården og går innover dalen i retning Fremre Grynningshøa. Når gruppa når toppen, så er det utsikt rett ned i Sunndalen.

Denne turen kan man ta med fjellski eller randonee.

Påmelding og mer informasjon på: https://www.kntur.no/aktiviteter/127168/889543/

En litt kortere tur er satt opp på den andre kanten av Nordmøre. KNT sin hytte Hardbakkhytta ​​​​​​​nær Valsøybotn er målet når turleder Lars inviterer til skitur i strålende sol på lørdag. Lars var på befaring forrige uke, og bildene han sendte KNT var såpass spektakulære at avisa også trykte dem. Mye snø og det gode været gjør at dette kan bli en spesielt flott opplevelse i helgen.

Påmelding og mer informasjon på: https://www.kntur.no/aktiviteter/127173/889548/

De mer fartssugne og spenningssøkende kan bli med på tur til Ryssdalsnebba. Her ligger alt til rette for en spektakulær topptur. Turlederne Turid og Marit lover en flott opplevelse. Husk skredutstyr; spade, søkestang og skredsøker. Ellers er det påkrevd å ha med seg sitt bredeste smil og en halvliter solkrem.

Påmelding og mer informasjon på: https://www.kntur.no/aktiviteter/127176/889551/ (NB! Få plasser igjen)

Skrevet av Roar Halten 14. april 2021