Dette er KNT

Fra fellestur "I Annas fotspor"
Fra fellestur "I Annas fotspor" Foto: Roar Halten

Vi er inne i en krevende tid for Turistforeningen med koronastopp. Da kan det være en fin anledning å fortelle litt om de mange aktivitetene som en av Norges eldste turistforeninger har. SE VIDEO: 

27 hytteanlegg. 3 betjente anlegg, Fjordruta, Gullruta, Trollheimen, Dovre- og Sunndalsfjella. Aktiviteten er stor i Kristiansund og Nordmøre Turistforening. Alt tråklet sammen av en fantastisk dugnadsgjeng som har jobbet tusenvis av timer for å skape et unikt friluftstilbud på Nordmøre.

Bremsene på

Det er alle bremsene på for Turistforeningen i disse krevende koronatidene. Det er stans i dugnadsjobbingen, fellesturene, hyttebesøkene og andre aktiviteter som Barnas Turlag og KNT - Alle med. Som mange andre foreninger, så holder også fjellbransjen pusten, og håper dette skal gå så bra som mulig.

Hvis du har vurdert å bli medlem i Turistforeningen, så er tiden inne for det nå. Vær med å støtt opp om jobben Kristiansund og Nordmøre Turistforening gjør for friluftslivet.

https://www.kntur.no/bli-medlem/

BLI MEDLEM

For deg som allerede er medlem, så kan du lese mer om dine medlemsfordeler her.

Hva får du igjen for medlemskapet?
KNT har 27 hytteanlegg. Der tre hytter er betjente: Vangshaugen, Aursjøhytta og Todalshytta.  De 27 hyttene har til sammen 69 bygninger og 689 sengeplasser. I 2019 var det 11 718 som overnattet på ei KNT-hytte.

Foreningen pleier også et massivt løypenett. Og bare i 2019 merket og revardet vi 143 km tursti. Dette i tillegg til en del klopping. Alt utført av dugnadsfolk.

Er du medlem i rett forening?

Vi ser at en del nordmøringer er medlem i andre turistforeninger enn KNT, og det er selvfølgelig opp til den enkelte, men vi oppfordrer de som ønsker å støtte jobben som KNT gjør, til å bytte forening. Ta kontakt med turist@knt.no, så skal vi hjelpe deg.

Skrevet av Roar Halten 3. april 2020