Årbok og fellesturprogram er på vei!

KNTs årbok for 2019 og fellesturprogram 2020
KNTs årbok for 2019 og fellesturprogram 2020

Årbok for 2019 og fellesturprogram for 2020 er nå på vei i posten til våre medlemmer. 

Vi nærmer oss jul, og som vanlig sendes årbok og fellesturprogrammet ut til våre medlemmer. I årboken for 2019 er det mange spennende historier om forskjellige turer, du kan lese om langtur i Femundsmarka, moskussafari på Dovre og mye annet. Informasjon om dugnader, vindkraftdebatt og foreningens virke i 2019 er selvfølgelig også med. 

I fellesturprogrammet er det over 50 forskjellige turer med i år. Programmet er variert med både kajakk-, sykkel-, fot- og skiturer. Det finnes turer som med overnatting, dagsturer og kortere nærturer, et innholdsrikt tilbud for både medlemmer og andre. 

Vi har også fått på plass et par kurs, turlederkurset hadde vi for første gang i fjor, og vi ønsker å tilby dette kurset til flere medlemmer. Skredkurset i Innerdalen er et godt kurs for de som legger turer til brattere terreng, og ønsker å vite hvordan de kan redusere risiko for å havne i skred, samt lære om søk og redning. 

Fellesturene vi arrangerer er også åpne for personer uten medlemskap, og vi har lagt fellesturprogrammet tilgjengelig for nedlasting slik at alle som vil kan få lest dette. Du kan også få heftet ved å ta turen innom kontoret vårt i Storgata 8.

Informasjon om turene blir også lagt ut på nett, både på kntur.no og på vår facebookside. Se mer informasjon om fellesturer her: kntur.no/fellesturer/

Informasjon om medlemskap og andre medlemsfordeler finner du her: kntur.no/bli-medlem/