På Storlisetra er DNT hyttebetaling mulig å bruke som betalingsløsning
På Storlisetra er DNT hyttebetaling mulig å bruke som betalingsløsning

Betal hytteoppholdet med mobilen

Med den nye appen DNT Hyttebetaling på mobilen kan du enkelt betale både for overnatting og mat på hyttene. Last den ned nå slik at du har den tilgjengelig neste gang du skal besøke en DNT-hytte. 

Elektronisk betalingsløsning for hyttene har lenge vært et ønske hos våre medlemmer, og nå kan vi endelig presentere løsningen. Den har vært i bruk hos noen foreninger en tid allerede, og appen har da blitt godt utprøvd i sommer og høst. Det er en felles løsning for alle foreninger tilknyttet DNT, noe som vil gjøre det lettere å bruke hytter på tvers av foreningene. 

Last ned den nye DNT Hyttebetaling på mobilen din før avreise, og bruk smarttelefonen i stedet for å legge igjen kredittkortinformasjon eller kontanter på hytta. Appen fungerer også på hytter som ikke har mobildekning - du legger da inn dine kjøp offline på hytta og betaler via appen på mobilen når du får dekning. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig, fyll også ut betalingsfullmakten - men noter på denne at du betaler med app. 

De som har handlet på nettbutikker vil kjenne seg greit igjen i denne appen.

Så enkelt er det: 

  1. Gå inn på Google Play eller App Store og søk opp DNT Hyttebetaling. Appen er tilgjengelig for IOS og Android.
  2. Last ned DNT Hyttebetaling på mobilen og registrer deg. 
  3. Når du kommer fram til hytta skriver du deg inn i protokollen og betaler for opphold og proviantkjøp med knappen "Hyttebetaling".
  4. Dersom du har dekning på hytta betaler du på stedet. Uten dekning velger du "Lagre" i appen, og gjør opp så snart du får dekning. Du vil få et varsel fra appen om manglende betaling når du kommer i dekning.

Betalingsappen kan brukes på alle KNTs selvbetjente og ubetjente hytter, men kan ikke brukes på Vangshaugen i betjent sesong. 

Du kan fortsatt betale for hytteoppholdet på "gamlemåten" ved å bruke betalingsfullmakt med kredittkortopplysninger, faktura eller kontant. 

Ønsker du mer informasjon, se vårt infoskriv her (pdf) - dette vil selvfølgelig også være synlig på hyttene. 

God tur!