Bratte turer på Nordmøre

Trondhjems turistforenings turbok
Trondhjems turistforenings turbok

Trondhjems turistforening har i sin turbok som nettopp er gitt ut tatt med to turer der våre hytter er benyttet. Dette er vi selvfølgelig stolte over, og ønsker å dele med dere.

Den ene turen som er beskrevet er turen over Knubben, Jørgenvågsalen og Skarven på Tustna, da naturlig nok med opphold på Gullsteinvollen. Her kan man gjerne planlegge en helg og dele turen i to etapper, dette kan du også lese om i beskrivelsen.

Den andre turen går til Ekkertind i Sunndal. Et naturlig valg da er selvfølgelig å ta en overnatting eller to på Vollasetra, dette flotte setertunet som man passerer på veien til Ekkertind.

Vi er så heldig å ha fått tilsendt artiklene, og får lov til å dele de med våre lesere. Takk til våre gode kollegaer i TT for dette. Lenke til artiklene finner du her.

Forøvrig kan vi informere om at vi i løpet av 2019 skal ha to fellesturer til Vollasetra / Ekkertind, den ene med Barnas Turlag, en tur på Knubben på Tustna, og for de som vil oppleve Gullsteinvollen på en annen måte er det tatt med en dugnad i fellesturprogrammet.

Mer informasjon om turboka til TT finner dere her.