Årbok 2018 og Fellesturhefte 2019

Fellesturheftet for 2019, Theo Wollan på kajakktur utenfor Smøla.
Fellesturheftet for 2019, Theo Wollan på kajakktur utenfor Smøla. Foto: KNT / Wigdis Wollan

En av årets store begivenheter er når fellesturheftet for neste år og årboka for året som har gått er på vei til våre medlemmer!

Målsetningen er å få årboka og fellesturheftet klart slik at alle våre medlemmer har dette i posten før jul, og i år har vi klart dette med god margin! Vi satser på at mange finner godt lesestoff og kan planlegge deltakelse på våre flotte turer.

Noe av det man finner i årboka i år er beskrivelser fra turer siste år, blant annet fra turen til Mount Kristiansund (!), fellestur i Tafjordfjella og kajakktur utenfor kysten. Det er historiske artikler om Aursjøhytta, foreningens første selveide hytte, og Grytbakksetra. Åpning av Sandvikstien, den første utgaven av "7-Fjell Frei" og ansettelse av KNT sin første daglige leder er også dokumentert.

I fellesturheftet for 2019 finner man et godt og variert turprogram for hele året. Vinterturer i Grødalen, turlederkurs for medlemmer, sommerturer til fjells eller havs... spennvidden er stor og det skal være noe for enhver smak her. Hele 55 turer er planlagt for året som kommer, hvorav 13 av disse er turer i regi av Barnas Turlag.

Medlemmer får selvfølgelig årbok og fellesturheftet tilsendt, om andre ønsker årboka kan den kjøpes hos kontoret vårt i Kristiansund. Fellesturheftet kan også hentes der, det vil også bli lagt ut hos enkelte samarbeidspartenere rundt om i regionen. Fellesturene vil selvfølgelig også bli lagt ut på hjemmesiden og facebooksiden vår etterhvert som turene nærmer seg.

En stor takk til alle bidragsytere til både årbok og turhefte!!!

God lesing og god tur!

Årboka 2018, forsidebilde fra åpning av Sandvikstien
Årboka 2018, forsidebilde fra åpning av Sandvikstien Foto: KNT / Roald Sevaldsen