Oppstart Aursjøhytta 2018

Betjeningen står klar til å ta imot besøk
Betjeningen står klar til å ta imot besøk Foto: KNT

Sesongstart på Aursjøhytta

Da er sesongen i gang og betjeningen på Aursjøhytta er på plass. I år er det Kaja Horne, Mia Friis, Ida Lervold og Kristine Birkelid som er de første til å ta imot gjester.

Tradisjonen tro serveres det rømmegrøt, spekemat eller karbonadesmørbrød til dagsbesøkende, kaffe og kaker eller is er også mulig å få kjøpt. For de som overnatter er det mulig å kjøpe full 3-retters middag. Et av varemerkene til Aursjøhytta er fylkets største (?) vafler, disse serveres med sunndalsgrøt eller syltetøy. Ta turen innom for en smak!

Vafler med syltetøy eller sunndalsgrøt er merkevare for Aursjøhytta
Vafler med syltetøy eller sunndalsgrøt er merkevare for Aursjøhytta Foto: KNT

Nytt av året er utbedringene av veien over Aursjøen. Det har blitt gjort utbedringer og er satt opp rekkverk på de utsatte stedene på veien fra Litjdalen og opp på fjellet. Det ligger da til rette for at enda flere tør å legge turen hit, og Aursjøhytta er selvfølgelig et naturlig stopp. Velkommen til oss !

Aursjøvegen har fått rekkverk, utsikt fremover Litjdalen
Aursjøvegen har fått rekkverk, utsikt fremover Litjdalen Foto: KNT
Aursjøhytta
Aursjøhytta