I Ladyens Fotspor, kultur, natur og tur i Sunndal

Lady Arbuthnott
Lady Arbuthnott Foto: Per Kvalvik

I samarbeid med JazzåTeateret Produksjon, som står bak musikalen Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy inviterer vi til fellestur med base på Vangshaugen i Grødalen i Sunndal hvor vi skal gå i Ladyens fotspor.
Det blir ei helg i flotte omgivelser hvor tur møter kultur ispedd god mat og drikke. Sett av datoen 22.-24. juni!

Vi treffes på Vangshaugen fredag kveld til felles middag kl. 1900.
Lørdag etter frokost tar vi turen inn til Alfheim – Ladyens landsted. Her skal vi prøve å finne tilbake til stemningen fra slutten av 1800-tallet da Ladyen tilbrakte mye av tiden i Grødalen.

Ut på dagen blir det fellestransport til Sunndal kulturhus og forestilling med musikkspillet Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy, men før vi kommer til kulturhuset, stopper vi og besøker Leikvin og Elverhøy hvor Ladyen bodde i Sunndal. Det er i år 150 år siden hun bygde Elverhøy og bosatte seg permanent i Sunndalen.


På Leikvin serveres «High Tea» - engelskinspirert lunsj og underholdning med deler av Lady ensemble i tidsriktige kostymer. Kanskje får vi besøk av både Lady Arbutnoth og Lort Phillips? I allefall vil du få et unikt møte med engelsktida i Sunndalen.


Etter forestilling returnerer vi til Vangshaugen hvor en sen festmiddag, servert på Ladyens ærverdige porselen, venter. Vi håper praten går livlig ut i de små timer etter dagens inntrykk.

Søndag står vi opp til felles frokost og for de som ønsker det organiserer vi avslutningsvis fellestur ned i spektakulære Åmotan. Vi kjører da med privatbiler til Jenstad.

Om du ikke ønsker å bli med på fellestur og du ønsker å oppleve mer av Ladyens fantastiske verden, anbefales å ta en tur innom «Livat på Leikvin» som arrangeres søndag. Her stiller Ladyens skuespillere i sine tidsriktige kostymer, underholder og sørger for bespisning.

Turledere:
Grete M. Gussiås tlf 99637288
Tove Hundseth tlf 97522814
Nils Seljebø tlf 97099295
Påmelding innen 1. juni. (max 27 deltagere)
Turpris kr. 4100,-
Alle kostnader er inkludert i prisen, med unntak av drikke til middagene.
For informasjon og påmelding: Lisbeth Thorsø tlf 41624522 / fellestur@knt.no
Turen betales forskuddsvis innen 15. juni