Høstferietur på Nersetra

Arrangement

Fra dato
10. oktober kl. 16:30
Til dato
12. oktober
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag Kristiansund og Nordmøre, Kristiansund og Nordmøre Turistforening
Turkode
11

Barnas Turlag inviterer små og store familier med på høstferietur til Nersetra.

Her er det en fin mulighet å prøve en av KNT sine hytter for å se hvordan det er. Nersetra er det største anlegget på Fjordruta. Størrelsen og omgivelsene har gjort hytta til base for KNT Barnas Turlag. Her er det godt tilrettelagt for ei trivelig helg sammen med andre barnefamilier. Det er store utearealer for lek og ulike aktiviteter, bål/grilling og fisking så alle skal finne noe spennende å gjøre, opplegget passer for alle. Denne gangen vil vi legge opp til å prøve nye ting: Har du prøvd å sette opp et telt før? Eller laget mat i ei gruve? Nei? Da blir disse dagene midt i blinken for deg! Overnatting i telt eller seng på hovedhuset.

Hytta og Stabburet er selvbetjente, med mulighet til å kjøpe enkle basisvarer som hermetikk og porsjonspakker med pålegg. Hver enkelt familie gjør opp for overnatting og uttak av proviant på hytta. Vi spleiser på felles middag på tirsdags kveld.

Oppmøte Seivika fergeai. Samlet kjøring til Nersetra. Tirsdag boltrer vi oss i aktiviteter og utfordringer med fokus på friluftslivet, mens onsdag er mer fristilt. Vi satser på å være ut av hytta til kl.12, men man kan gjerne gå seg en tur i området før hjemreise.

  • Oppmøte: Seivika fergekai kl. 16.30
  • Turleder: Anja Krumrey, tlf. 462 38473
  • Påmelding innen 2. oktober på: kntur.no

Kontaktinformasjon:

  • Anja Krumrey
  • Tlf. 462 38473

Turleder:

  • Anja Krumrey