Kom deg ut dagen

Arrangement

Dato
5. september kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Kristiansund og Nordmøre Turistforening
Turområde
Nordmøre med Fjordruta (se kart)
Turkode
bt 9

5. september 2021 er det klart for en ny Kom deg ut-dag med DNT! Dette er Norges nasjonale turdag, med rundt 170 arrangementer over hele landet.

Vi inviterer til turer og aktiviteter i nærmiljøet for familier og andre som har lyst til å være med på en fin utedag. Våre medlemsforeninger skal gi deg og familien varierte tilbud; natursti, bålkos, konkurranser, turer og mye mer!

KNT Barnas Turlag inviterer til å sove ute på lørdag og kom deg ut dagen på søndag. Vi møtes på Viken Gård og stiller med «varmestua» (telt med oppvarming), masse moro, lek og konkuranser, og hvem vet kanskje det blir også noen premier...

Supertilbud på medlemskap I tillegg til en flott turdag, får du også et supertilbud på medlemskap i Den Norske Turistforening på Kom deg ut-dagen. Alle nye medlemmer som melder seg inn 1.–3. september blir medlem i 2022 og får resten av 2021 med på kjøpet. Innmeldingen må skje på nett, og tilbudet varer fra 1. september til midnatt 3. september. Tips venner og kjente!

  • Oppmøte: Viken Gård på Frei.
  • Mer informasjon kommer når datoen nærmer seg. 

 

Kom deg ut dagen

5. september 2021 er det klart for en ny Kom deg ut-dag med DNT! Dette er Norges nasjonale turdag, med rundt 170 arrangementer over hele landet. Vi inviterer til turer ...

Kontaktinformasjon:

  • Kristiansund og Nordmøre Turistforening
  • Tlf. 71676937
  • E-post: turist@knt.no