Familietur til Gullsteinvollen

Fellestur

Fra dato
17. april kl. 11:00
Til dato
18. april kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Kristiansund og Nordmøre Turistforening
Turområde
Nordmøre med Fjordruta (se kart)
Turkode
bt 3

Bli med og opplev en av KNT sine flotte hytter

Barnas Turlag inviterer små og store familier med på overnattingstur på Gullsteinvollen. Her er det en fin mulighet å prøve en av KNT sine hytter for å se hvordan det er.

Turen opp til hytta går på delvis på traktorvei og den tar 1 time. terrenget er lett å gå i, så dette er en tur de fleste klarer. Uansett går vi rolig og tar en matpause på turen inn til hytta. Vi legger opp til en fin helg med litt felles aktiviteter for deltakerne.

Gullsteinvollen består av to hytter, hvor den minste er beregnet for de som har med hund. Det vil si at hovedhytta kan brukes av de som er allergisk mot hund uten å være bekymret for allergi. På hovedhytta er det 3 soverom og en hems så her er det god plass. En stor og koselig stue/kjøkken. I området rundt hytta er det fine muligheter for uteaktiviteter, kanskje en tur til bekken for å se etter ørret? Det er fiskevann i nærheten, men man må gå et lite stykke for å komme dit. 

Lørdag bruker vi til å bli litt kjent med hytta og området rundt. Søndag er mer fristilt, men vi satser på å være ut av hytta til klokken 12. Utover det kan man velge å gå seg en tur i området før hjemreise. Hytta er selvbetjent, det betyr at det er mulighet til å kjøpe enkle basisvarer som hermetikk og porsjonspakker med pålegg.

Turleder vil veilede førstegangs hyttegjester i systemet med selvbetjente hytter å bruken av disse. Hver enkelt familie gjør opp for overnatting og uttak av proviant på hytta. Vi spleiser på felles middag på lørdags kveld.

Hvis man vil lese mer om og se bilder av Gullsteinvollen, finner du informasjon om den på: https://www.kntur.no/hytter-og-ruter/ og klikker på Gullsteinvollen. 

  • Utstyr:
  • Klær etter været, kjekt å ha med ett ekstra par votter/hansker.
  •  Det du trenger av tørrmat og drikke (brød og pålegg) og annet utover middag på lørdag.
  •  Sovepose, lakenpose eller sengetøy. (Husk putevar hvis du tar med sovepose  eller lakenpose)
  •  Turutstyr etter eget ønske og behov. F.eks. sitteunderlag, spikkekniv, solkrem,  solbriller, m.m.

Anbefalt aldersgrense: Det er ikke aldersgrense på denne turen. Er du usikker på om turen egner seg for din familie, kontakt turleder. Oppgi alder på barna ved påmelding. Turleders barn er 9 og 11 år

  • Oppmøte: Ferjekaia i Seivika kl. 11.00.
  • Turleder: Ole Aksel Torp, tlf. 934 09 106
  • Påmelding innen 15. april på: kntur.no 

Familietur til Gullsteinvollen

Bli med og opplev en av KNT sine flotte hytter Barnas Turlag inviterer små og store familier med på overnattingstur på Gullsteinvollen. Her er det en fin mulighet å prøve ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ole Aksel Torp