AVLYST: Vintertur til Raudheia

Fellestur

Dato
7. mars kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Kristiansund og Nordmøre Turistforening
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Turkode
bt 1
Dette arrangementet er over!

AVLYST: Turen er dessverre avlyst på grunn av snømangel.

 

Familietur på Fursetfjellet

Fursetfjellet er et supert startsted for familieturer på ski. Turen vil gå på vestsiden av hovedveien og målet er toppen av Raudheia, 659 moh.

Normalt er det oppkjørt løype til over tregrensa, men turen er også så populær at det oftest er tråkket spor helt til topps. Terrenget er stort sett lettgått og ikke spesielt bratt. Stigningen fra parkeringen er på ca 450 høydemeter, noe som gir et fint nedrenn på tilbaketur. 

Vi legger opp til en rolig tur der vi tilpasser behovet for pauser underveis. Er været med oss kan det være aktuelt med en lengre pause på tur oppover, for eksempel på Appelsinhaugen.

Anbefalt utstyr for barna er å bruke langrennski med feller oppover og slalåmski ned igjen. Eventuelt randonee utstyr.

  • Oppmøte: Coop Storbakken kl 09.30. Alternativt på parkering på Fursetfjellet kl 10.00 (park. bet. med kontanter eller Vipps).
  • Turledere: Kjell Guldstein, tlf. 911 97 102                                                                                          Liudmila Mikakova, tlf. 943 755 13
  • Påmelding innen 4. mars på: kntur.no 

 

 

AVLYST: Vintertur til Raudheia

AVLYST: Turen er dessverre avlyst på grunn av snømangel.   Familietur på Fursetfjellet Fursetfjellet er et supert startsted for familieturer på ski. Turen vil gå på vestsiden av hovedveien og målet ...

Kontaktinformasjon:

  • Kjell Guldstein
  • Tlf. 91197102

Turledere:

  • Kjell Guldstein
  • Liudmila Mikakova