Todalen-Innerdalen-Todalen

Fellestur

Fra dato
7. august kl. 08:00
Til dato
8. august
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Innerdalen
Arrangør
Kristiansund og Nordmøre Turistforening
Turområde
Nordmøre med Fjordruta, Trollheimen (se kart)
Turkode
30
Dette arrangementet er over!

En populær tur over Bjøråskaret

KNT har lang tradisjon med å arrangere fellestur fra Todalen over Bjøråskaret og ned til Innerdalen. På helgens tur skal vi gå fra Todalen, over til Innerdalen og tilbake igjen via Snekkerdalen. Blir det bra vær lørdag vil det bli en avstikker opp til Snøfjellet (1579 moh) på vei til Innerdal.

Vi skal overnatte på Gammelhytta i Innerdalen. Vi samkjører fra Kristiansund og kjører til Todalen. Turen starter ved merket sti over Bjøråskaret, men vi må parkere minst en bil ved Todalshytta. Turen over til Innerdalen tar ca 7 timer inkludert pauser. 
Fra Bjøråskaret sier mange at du får den mest praktfulle utsikt man kan få fra en merket turistrute, Bratte Skarfjell, Trolla og Innerdastårnet ligger rett frem og Vinnufjell med snødekte tinder og grønnblå brefall ligger ut til høyre. Dypt nede ligger den grønne Innerdalen med blinkende vann og lysegrønne voller. Vel fremme ved hytta lager vi oss en bedre middag av det vi finner på proviantlageret. Etter frokost søndag setter vi kursen opp Snekkardalen. Vi går på østsiden av Snøfjell og videre ned til Todalshytta.

Husk: Lakenpose eller sovepose.

  • Oppmøte: Avtales med turleder etter påmelding.
  • Turleder: Kåre Yttervik, tlf. 982 15 229, kare.yttervik@gmail.com
  • Påmelding innen 1. august på: kntur.no
  • Maks antall deltakere: 12
  • Kart: Norge serien Surnadal og Norge serien Sunndalsøra
  • Turpris: Medlem kr 650,-, ikke medlem kr 850,

 

 

 

Todalen-Innerdalen-Todalen

En populær tur over Bjøråskaret KNT har lang tradisjon med å arrangere fellestur fra Todalen over Bjøråskaret og ned til Innerdalen. På helgens tur skal vi gå fra Todalen, over ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Kåre Yttervik