AVLYST! Fløtatind

Fellestur

Dato
2. mai 2020 kl. 08:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Kristiansund og Nordmøre Turistforening
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Turkode
Tur 16
Dette arrangementet er over!

Avlyst på grunn av usikkerheten rundt koronaviruset.

En vårskiklassiker

Turen starter innerst i Øksendalen. Vi følger skogsvei oppover, forholdsvis slakt i starten, men ganske snart blir det brattere og vi har ca 5-600 høydemeter som må forseres før det flater mer ut mot Saufjellet.

En del av dette første partiet må vi regne med å bære ski. Herifra er det et fint terreng helt til vi skal opp til selve toppunktet hvor det også er litt brattere. Vi tar av ski før vi går opp på toppen, her må vi forsere en kant hvor det også kan ligge skavl. Vel oppe er det en nydelig utsikt over fjellområdet, og rett under oss ligger Eikesdalsvatnet. Returen gir mulighet for flott skikjøring i et av våre fineste områder for vårskiturer.

Selv om turen ikke går i et spesielt rasutsatt område er det krav til bruk av sikkerhetsutstyr, skredsøker, spade, søkestang skal være med. Fra startpunktet i dalbunnen skal vi opp over 1500 høydemeter på 6 kilometer, noe som gjør at denne turen klassifiseres som krevende. Ønsker du mer informasjon om turen ta kontakt med turleder.

  • Oppmøte: Coop Storbakken kl. 08.00. Vi oppfordrer til samkjøring.
  • Turleder: Ketil Gils, tlf. 477 53 949, ket-gils@online.no
  • Påmelding innen 21. april til: ket-gils@online.no
  • Maks antall deltakere: 16
  • Kart: Norge-serien Sunndalsøra.
  • Turpris: Medlem kr 50,-, ikke medlem kr 100,-
  • Turen annonseres på: kntur.no og KNT sin Facebookside
     

AVLYST! Fløtatind

Avlyst på grunn av usikkerheten rundt koronaviruset. En vårskiklassiker Turen starter innerst i Øksendalen. Vi følger skogsvei oppover, forholdsvis slakt i starten, men ganske snart blir det brattere og vi ...

Kontaktinformasjon: