AVLYST: Vakkerdalsbakken til Raubergshytta

Fellestur

Fra dato
17. april kl. 18:00
Til dato
19. april kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Skitur, Turkatalog2020
Arrangør
Kristiansund og Nordmøre Turistforening
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Turkode
Tur 14
Dette arrangementet er over!

AVLYST PÅ GRUNN AV KORONA-SITUASJONEN

Fellestur opp Vakkerdalsbakken og til Raubergshytta

I de siste årene har veien innover Litldalen og opp til Vakkerdalsbakken, blitt brøytet til påske og holdt åpen hele påsken og de påfølgende helgene. NB! Denne turen kan bli flyttet til påfølgende helg - alt etter været.

Det er en av disse påfølgende helgene etter påsken vi tenker oss denne turen. Turen krever pent vær da spesielt innmarsj fredag kan foregå noe i mørke.

Fredag: Oppmøte fredag klokken 18.00 ved garasjen der veien normalt er brøytet frem til. Her blir det å spenne på skiene og gå østover til Raubergshytta. Første timen går rundt Litltågkollen og til der sommerveien til Grønnvollsteinen går. Så ny time oppover lia langs der sommerstien går, opp til høyde 1247. Da er høydemetrene gjort og vi marsjer innover den siste timen mot Raubergshytta. Det meste av turen vil foregå langs den vardete sommerruten. Gangtid er ca 3 timer i godt tempo. Og med pauser og fellesturtempo vil nok dette ta vel 4 timer. Sen kveldsmat, ikke middag.  Husk hodelykt da det blir mørkt på skituren innover.

Lørdag: Alt etter hva gruppen ønsker så blir det skitur i nærområdet. Turleder foreslår rundtur til Sæterfjellet, Storpurka, Råstu eller andre turmål. Middag.

Søndag: Retur til bilene samme vei som vi kom fra på fredag. Dog kan vi legge turen via f.eks Storpurka eller Purkflåa.

  • Oppmøte: Fredag kl. 18.00 ved garasjen ved enden av brøytet vei.
  • Turleder: Birger Blomvik, tlf. 940 09 106, bblomvik@online.no
  • Påmelding innen 10. april til: fellestur@knt.no Maks 12 deltakere
  • Kart: Norge-serien Sunndalsøra
  • Turpris: Kr 1.300,- for KNT medlem, kr 1.600,-  for ikke medlem. Prisen dekker all mat og overnatting. Deltakerne må ta med brødmat selv.
  • Turen annonseres på: kntur.no og KNT sin Facebookside
     

 

AVLYST: Vakkerdalsbakken til Raubergshytta

AVLYST PÅ GRUNN AV KORONA-SITUASJONEN Fellestur opp Vakkerdalsbakken og til Raubergshytta I de siste årene har veien innover Litldalen og opp til Vakkerdalsbakken, blitt brøytet til påske og holdt åpen ...

Kontaktinformasjon: