Fauskånebba

Fellestur

Dato
18. august 2019 kl. 09:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer for
Alle
Arrangør
Kristiansund og Nordmøre Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Turkode
Tur 26
Dette arrangementet er over!

Flott tur fra Vindøldalen

Vest for Vindøldalen ligger en sammenhengende fjellrekke bestånde av Fauskånebba, Blånebba og Pekhøtta. Dagens turmål blir Fauskånebba 1325 moh.

Vi starter turen med å sykle fra Pebua og inn til Storøybrua, Her parkerer vi syklene og begynner selve turen. Vi går mellom Langøyfjellet og Seterfjellet før det blir litt bratt stigning opp til Fauskånebba.

Returen følger vi samme vei, men er forholdene gode går vi ned på sørsiden i skaret mot Blånebba. Turen fra vi parkerer syklene og tilbake er på ca 22 km med nesten 1000 stigning så deltakerne bør være vant med å gå lengre turer i ulendt terreng. Vi beregner 7–8 timer på turen.

Ved å melde seg på fellestur med Kristiansund og Nordmøre Turistforening godtar man vilkårene som til enhver tid er gjeldende. Disse finnes tilgjengelig her: Vilkår fellestur

  • Oppmøte: Pebua i Vindøldalen kl. 09.00. Det er også mulig å starte turen fra KNT hytta Vindølbu, en overnatting her kan anbefales. Oppmøte på veien nedenfor hytta ca. 08.15.
  • Turleder: Trine Marie Larsen, tlf. 908 37 613,
    e-post: trilar@trondelagfylke.no
  • Kart: Norge-serien Surnadal
  • Turpris: Medlem kr 50,-, ikke medlem kr 100,-
  • Turen annonseres på: kntur.no og KNT sin Facebookside

Fauskånebba

Flott tur fra Vindøldalen Vest for Vindøldalen ligger en sammenhengende fjellrekke bestånde av Fauskånebba, Blånebba og Pekhøtta. Dagens turmål blir Fauskånebba 1325 moh. Vi starter turen med å sykle fra ...

Kontaktinformasjon: