Padletur fra Dunkarsundet til Håholmen (tur/retur)

Fellestur

Fra dato
24. august 2019 kl. 10:00
Til dato
25. august 2019 kl. 16:00
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Padletur, Turkatalog2019
Arrangør
Kristiansund og Nordmøre Turistforening
Turområde
Nordmøre med Fjordruta (se kart)
Turkode
Tur 27
Dette arrangementet er over!

Bli med på padlehelg med telt i vårt fantastiske skjærgårdsområde

Avgang fra Dunkarsundet lørdag formiddag, padling via Englane på Averøy, Hestskjæret fyr, Litlsandøya og til Håholmen. Overnatting i telt ved Håholmen. Vi nyter en bedre medbrakt middag med dessert og kake til kaffen lørdag kveld.

Søndag retur via Rangøya, Langøysundet, Orøya, Sveggsundet, Englane og til Dunkarsundet. Distansen er rundt 25 km både lørdag og søndag. Det blir flere gode pauser underveis begge dagene, med mulighet for soling og bading hvis været tilsier det.

Deltakerne må være i god padleform, og vant til padling over litt lengre distanser, til dels ut mot åpent hav, slik at man er i stand til å gjennomføre to litt lengre dagsetapper på omkring 25 km.

Overnatting/mat: Vi spleiser på felles middag lørdag. Den enkelte ordner selv med kajakk og øvrig nødvendig utstyr, mat og drikke til helgen, overnatting i deltakernes egne telt, matlaging på egen primus. Det tas værforbehold: turen blir avlyst hvis værmeldingen tilsier det, eventuelt at turen legges i annen retning.

Ved å melde seg på fellestur med Kristiansund og Nordmøre Turistforening godtar man vilkårene som til enhver tid er gjeldende. Disse finnes tilgjengelig her: Vilkår fellestur

  • Oppmøte: Dunkarsundet, antatt avgangstid ca. kl. 10.00
  • Turleder: Kjetil Wedervang Mathiesen, tlf. 483 80 947, e-post: kjetilwm@gmail.com
  • Påmelding innen 20. august til: kjetilwm@gmail.com
    Maks 10 deltagere
  • Kart: Kristiansund 1:50 000
  • Turpris: Medlem kr 50,-, ikke medlem kr 100,-
  • Turen annonseres på: kntur.no og KNT sin Facebookside

Padletur fra Dunkarsundet til Håholmen (tur/retur)

Bli med på padlehelg med telt i vårt fantastiske skjærgårdsområde Avgang fra Dunkarsundet lørdag formiddag, padling via Englane på Averøy, Hestskjæret fyr, Litlsandøya og til Håholmen. Overnatting i telt ved ...

Kontaktinformasjon: