Toppturer til Kringelhøa (1493 moh) og Innerdalstårnet (1452 moh)

Fellestur

Fra dato
21. juni 2019 kl. 17:00
Til dato
23. juni 2019 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turkatalog2019
Arrangør
Kristiansund og Nordmøre Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Turkode
Tur 19
Dette arrangementet er over!

Midtsommerturhelg med toppturer fra Innerdalshytta i vakre Innerdalen

Lørdag 22. juni blir det tur fra Innerdalshytta, opp Renndalen, over Renndalskamman, over Kringlehøa, ned til Medskardet og ned Innerdalen.

Vi nyter en bedre medbrakt middag med dessert og kake til kaffen lørdags kveld. Søndag 23. juni tar vi sikte på en kortere topptur til Innerdalstårnet, hvis form og vær spiller på lag. Retur søndag kveld.

Vi har satt en begrensning på 12 deltakere på denne turen. Deltakerne må være i meget god turform, slik at man er i stand til å gjennomføre to lengre dagsturer, mye av turene går i ulendt terreng utenfor merket løype. Ta kontakt med turleder hvis du er usikker på egen form i forhold til turlengde/-innhold.

Ved å melde seg på fellestur med Kristiansund og Nordmøre Turistforening godtar man vilkårene som til enhver tid er gjeldende. Disse finnes tilgjengelig her: Vilkår fellestur

  • Oppmøte: Avtales nærmere, avgang etter arbeidstid fredag 21. juni, det er behov for et par biler fra deltakerne i tillegg til turleders bil.
  • Turleder: Kjetil Wedervang Mathiesen, tlf. 483 80 947, e-post: kjetilwm@gmail.com
  • Påmelding innen 10. juni til: fellestur@knt.no
    Påmeldingen er bindende etter 10.06. Trekker du deg etter dette, koster det kr. 300,- også om du står på reserveplass. Turpris: Kr 1.250,- for medlem, kr. 1.550,- for ikke medlem. Prisen dekker 2 overnattinger og mat. Brød og drikke må hver enkelt besørge selv. Transport til/fra Innerdal på spleisebasis kommer i tillegg.
  • Kart: Norge-serien Sunndalsøra
  • Turen annonseres på: kntur.no og KNT sin Facebookside

Toppturer til Kringelhøa (1493 moh) og Innerdalstårnet (1452 moh)

Midtsommerturhelg med toppturer fra Innerdalshytta i vakre Innerdalen Lørdag 22. juni blir det tur fra Innerdalshytta, opp Renndalen, over Renndalskamman, over Kringlehøa, ned til Medskardet og ned Innerdalen. Vi nyter ...

Kontaktinformasjon: