7-Fjell Frei

7-Fjell Frei ble arrangert for første gang i 2018 med over 430 turglade deltakere. Suksessen dette året gjør at foreningen arrangerer ny tur også i 2019, og forhåpentligvis vil dette bli en årviss tradisjon.

2019

Årets turdag blir 2. juni 2019, også i år vil det bli alternative lengder på turene og et eget opplegg for barn. Alt er ikke spikret ennå, men vi vil legge ut informasjon på denne siden etterhvert.

Turalternativ

7-Fjell Frei:

Starter på Prestmyra, går over Matlausfjellet til Breilia, deretter ned i Sødalen og opp på Midtfjellet. Fra Midtfjellet blir løypa flyttet litt i forhold til fjoråret, ned til enden av Bolgavatnet, opp ryggen til Freikollen. Deretter Snipa, Lågfjellet og Sæterhaugen før man ender på Prestmyra igjen.

4-Fjell Frei:

Starter også på Prestmyra, vil gå over Freikollen, Lågfjellet, Snipa og Sæterhaugen.

Nærtur:

Denne turen er under planlegging, men vil trolig starte på Prestmyra og gå til enden av Bolgavatnet parallellt med Barnas Turlags tur. Denne skal være av en art slik at de fleste kan bli med, så vi velger å bruke turveien i stedet for å legge løypa ut i terrenget.

Barnas Turlag:

Barnas Turlag vil også i år ha en egen tur med noen enkle aktiviteter på veien.

Påmelding og priser

Påmelding og betaling

Vi har i år gjort avtale med vår sponsor, Sparebank 1, om å bruke betalingsappen Vipps for billettkjøp og påmelding.

  • Last inn appen "Vipps" til din smarttelefon, informasjon om denne og bruken kan du finne på nettsiden www.vipps.no
  • Søk opp 7-Fjell Frei eller bruk vårt vippsnummer 555420
  • Velg billettype (herre, dame eller barn), deretter velges t-skjortestørrelse. Legg i handlekurv. Det er selvfølgelig mulig å bestille flere billetter som betales samlet. *
  • Før betaling kan skje må det legges inn informasjon om deltaker. Vi ønsker å ha navn og e-postadresse for å ha mulighet til å sende ut informasjon gjeldende arrangementet ved behov. Dersom det kjøpes flere billetter i samme kjøp vil alle billettene samles til ett navn.
  • Når betaling er utført vil kjøpet være synlig i appen. Vi sender ikke ut kvittering for kjøpet utover dette annet enn ved forespørsel, da dette medfører en del ekstra administrasjon.
    *T-skjorte kan kun bestilles ved kjøp før 1.mai!


Priser

Deltakeravgift for voksne kr 250.-

Deltakeravgift for barn kr 125.-

Ved bestilling før 1.mai får man med årets t-skjorte - størrelse må legges inn ved bestilling i appen. Etter 1.mai selges kun billett uten t-skjorte.

Premiering

Dette er en turdag uten fokus på tidsbruk, de deltakerne som vil ha tidsetting må ordne dette selv. Det blir ikke premiering utover at alle deltakere får en flott tur sammen med andre turglade mennesker! 

Gavekort fra Bryggekanten Brasserie!
Ved kjøp av billett før 1.mai er du med i trekning av et gavekort pålydende kr 2500.- fra Bryggekanten Brasserie!

Frivillig?

Dersom du ikke tenker å delta på selve turen, men har lyst til å oppleve en dag utenom det vanlige, så kan du gjerne bli med som frivillig. Det er mange oppgaver som skal utføres, vi må ha turverter rundt om i løypa, en del personell ved start/mål, noen ved matstasjon...

Barnas Turlag trenger også noen som blir med på å skape en god opplevelse for barn og familier.

Kan du tenke deg å bidra - ta kontakt med oss på e-post: turist@knt.no. Skriv gjerne hvilke oppgaver du kan tenke deg å bli med på.