7-Fjell Frei

7-Fjell Frei ble arrangert for første gang i 2018 med over 430 turglade deltakere. Suksessen dette året gjør at foreningen arrangerer ny tur også i 2019, og forhåpentligvis vil dette bli en årviss tradisjon.

2019

Årets turdag blir 2. juni 2019, også i år vil det bli alternative lengder på turene og et eget opplegg for barn.

Turalternativ

7-Fjell Frei:

Starter på Prestmyra, går over Matlausfjellet til Breilia, deretter ned i Sødalen og opp på Midtfjellet. Fra Midtfjellet blir løypa flyttet litt i forhold til fjoråret, ned til enden av Bolgavatnet, opp ryggen til Freikollen. Deretter Snipa, Lågfjellet og Sæterhaugen før man ender på Prestmyra igjen.

Turen starter 9.00

4-Fjell Frei:

Starter også på Prestmyra, vil gå over Freikollen, Lågfjellet, Snipa og Sæterhaugen.

Turen starter 9.00

Nærtur:

Årets nærtur går i samme løype som Barnas Turlags tur, turen blir langs grusvei og det er lagt opp til at de fleste skal kunne delta på denne.

Nærturen starter kl 11.00

Barnas Turlag:

Turen for Barnas Turlag vil i år gå fra alpinbakken langs veien til turposten ved Bolgvatnet og tilbake. Det vil bli TurTipp (natursti) langs veien, premie trekkes blant deltakere.

Barnas Turlag vil også ha en base ved alpinhuset, her blir det mulighet for leker og aktiviteter.

Turen for barna starter kl 11.00

Påmelding og priser

Påmelding og betaling

Vi har i år gjort avtale med vår sponsor, Sparebank 1, om å bruke betalingsappen Vipps for billettkjøp og påmelding.

  • Last inn appen "Vipps" til din smarttelefon, informasjon om denne og bruken kan du finne på nettsiden www.vipps.no
  • Søk opp 7-Fjell Frei eller bruk vårt vippsnummer 555420
  • Velg billettype herre, dame eller barn. Legg i handlekurv. Det er selvfølgelig mulig å bestille flere billetter som betales samlet.
  • Før betaling kan skje må det legges inn informasjon om deltaker. Vi ønsker å ha navn og e-postadresse for å ha mulighet til å sende ut informasjon gjeldende arrangementet ved behov. Dersom det kjøpes flere billetter i samme kjøp vil alle billettene samles til ett navn.
  • Når betaling er utført vil kjøpet være synlig i appen. Vi sender ikke ut kvittering for kjøpet utover dette annet enn ved forespørsel, da dette medfører en del ekstra administrasjon.


Priser

Deltakeravgift for voksne kr 250.-

Deltakeravgift for barn kr 125.-

Premiering

Dette er en turdag uten fokus på tidsbruk, de deltakerne som vil ha tidsetting må ordne dette selv.

Gavekort fra Bryggekanten Brasserie!
Ved kjøp av billett før 1.mai er du med i trekning av et gavekort pålydende kr 2500.- fra Bryggekanten Brasserie!

Gavekort fra KNT
Alle deltakere er med i trekning av gavekort på overnatting på valgfri selvbetjent KNT-hytte. Det vil bli trekt ut ett gavekort for 7-fjellstur, ett for 4-fjellstur og ett for nærtur/barnas turlag. 

Frivillig?

Dersom du ikke tenker å delta på selve turen, men har lyst til å oppleve en dag utenom det vanlige, så kan du gjerne bli med som frivillig. Det er mange oppgaver som skal utføres, vi må ha turverter rundt om i løypa, en del personell ved start/mål, noen ved matstasjon...

Barnas Turlag trenger også noen som blir med på å skape en god opplevelse for barn og familier.

Kan du tenke deg å bidra - ta kontakt med oss på e-post: turist@knt.no. Skriv gjerne hvilke oppgaver du kan tenke deg å bli med på.